onsdag 2. september 2009

Gallows


Gallows er en gjeng skitne, men jævlig dyktige gutter fra England. Dette kan man lett høre fordi disse guttene har gjort noe jeg liker godt, de synger på britisk engelsk.

Vel, nu tenker du kanskje: "Meh, skal han pushe nok et indieband?" Svaret er nei.

Gallows er ikke hyggelig musikk, det er ekstremt sint og hard punkrock hvor de synger om hvor jævlig England er. Kanskje derfor deres siste skive, som er en av mine favoritter fra i år, heter nettopp Grey Britain.
Og det er godt å få bevist Kims Hypotese #51; England er jævlig deprimerende, ekle folk bor i ekle strøk hvor det regner 300 dager i året.

Jeg kan lett innrømme med en gang at jeg ikke har hørt særlig på den første av de to skivene de har sluppet, og kommer ikke til å pimpe den. Men ryktene sier den er god.

Vel, låtene har helt ekstremt flotte riff, og masser av partier hvor de tar det ned og legger opp til knekking av nakker. Vokalist Frank Carter er helvetes dyktig til å skrike samtidig som man kan høre hva teksten er. Men, han kan også synge rent, som for eksempel på muligens Grey Britains beste låt, The Vulture. Dyktige gutter.


Hva synes du om Gallows?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Bloggen Kim von Klev er en del av Kim von Klev-bloggene