onsdag 9. september 2009

Superfamily

Superfamily er definitivt mer superhelter enn The Incredibles.
Mens The Incredibles har fysiske superkrefter, så bruker det überleete norske bandet Superfamily en superkraft (sannsynligvis ikke et ord, men jeg liker det) kalt musikalsk talent.

Du har nok sannsynligvis bodd i kloakken hele sommeren i 2007, hvis du ikke har hørt Superfamilys hittorinos I Could Be A Real Winner og The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night. Mest sannsynlig har NRK P3 drept de sangene for deg for lenge siden. Personlig faller sistnevnte fortsatt i smak, men I Could Be A Real Winner døde for meg for lenge siden.
Skiva de låtene er fra, Warszawa, fra 2007, er et typisk hit-album, det er en del singler derfra, men resten er som regel helt kurant stoff. Tittelsporet ble også spilt en del på radio for halvannet år siden, men den låten og et par andre er svært flotte.

Men, nu har det seg slik at Superfamily nettopp slapp en awesome skive kalt Guns Tonight, hvor det er strengt tatt lite hits, men omtrent alle låtene er fetteawesome.

Men hvis det har seg slik at du faktisk bodde i kloakken, og dermed lurer på hvordan Superfamily låter, så er det synthpop gone-right. Det er en heftig åttitallsjanger, men fordi Superfamily har med store mengder gitar og andre standard instrumenter funker det helt amazing.

Forøvrig regnes Superfamily som Norges mest velutdannede band. Alle medlemmene i bandet har mastergrader eller betre, og flere av dem er lærere. Fine folk. Kanskje fordi de er så kloke at de har kjørt det söte temaet om æresfrykt for teknologi under den kalde krigen som konseptet bak Guns Tonight. Det er awesome.


VIKTIG INFO, yo. Superfamily spiller som det eneste awesome bandet en konsert i Kristiansand i høst UTEN attenårsgrense. Faen med på tide.
Klikk her for å lese mer om akkurat den. 25. september erre'. 150kr hvis du er under atten, 200kr over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Bloggen Kim von Klev er en del av Kim von Klev-bloggene