lørdag 15. august 2009

Ungdomskulen

Vel, Ungdomskulen hvis man vil.

Det er flere ting Grev Klev skal ha på det det rene. Som tidligere nevnt, han liker ikke best of-skiver, og han liker ikke hair metal. Noen påstår at Greven hater alt. Men neida, greven liker f.eks. progressiv rock. Det får ham til å kose seg veldig, veldig mye.

I Norge har vi blant annet Ungdomskulen som smetter inn i den sjangerboksen. Helt fucka band. Første gang man hører på det tenker man kanskje; "Wow, er dette bandet en vits?". For når det gjelder Ungdomskulen er det fryktelig vanskelig å vite om de suger ræv eller bare kødder.

Det er det siste som stemmer. Vel, til en viss grad. Det låter kanskje køddete, men først og fremst låter det strengt tatt fetteawesome.

Et par stikkord om Ungdomskulen: Kubjelle, mye bass, jazzete gitar,tekster om pubertet (ikke på emoviset, takk Eremias, den stumme albinoen for det) og relativt lys vokal og instrumentalpartier som får lår til å klø. De har også relativt mye skjegg. Verdens flotteste kinnskjegg for å være ærlig.

(På bunnen av innlegget er det skjegg og bart som venter på deg.)

Igjen kan jeg takke albinoen Eremias for Spotify. For akkurat HER er en spilleliste med mine favoritter fra ungdomsskolen. Høhø.

Advarsel: Dette bandet kan være fryktelig hardt å like. Det er også veldig lett å like det. Spørs hvor rævva smaken din er. Er den greven-bad er man forelsket etter et par låter.


Ungdomskulen

Den fisefine bassisten med den fisefine barten kom desverre ikke med her fordi bloggspot er slemme når det gjelder innleggsbredde, men trykk på bildet, så får Øyafestivalen som har funnet dette fabelaktige bildet et par klikk. For er det noe som er verdt kroner på interwebs, så er det klikk.

Edit: Videoen til Modern Drummer er så utrolig flott at jeg ikke kan la være å ta den med. Dette er kos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Bloggen Kim von Klev er en del av Kim von Klev-bloggene