onsdag 2. juni 2010

Foals



Ukule nyheter. Det var så vidt jeg gadd å ta dette bandet idag, fordi den nye plata deres ble nettopp trukket fra Wimp, så det er litt mer stress å finne metoder å tipse om det enkelt på, men jeg er problemløsningsorientert.

Anyhooo - Foals heter bandet. For omtrent to år siden gav de ut en ganske grei plate i den typiske / høyst oppbrukte britiske indierockånden, men med unormal instrumentering og diverse musikalske kompleksiteter, ja, la oss for forfengeligheten kalle det matterock. Likevel en plate med et noe anmasende lydbilde. Ikke så viktig, ettersom plata de nettopp slapp er flere hakk bedre, og beveger seg i et mer rolig, tja, semi-progressivt landskap.
Tidvis ikke så forbanna ulikt Radiohead, men mesteparten ikke. Uansett, jeg er litt for trett til å gå i megadetalj nå. Forresten, glemte å nevne hva den nye plata heter - Total Life Forever er dens navn. Fryktelig god er den.

Lytt i Wimp. (greit utvalg)

Lytt i Spotify. (dårlig utvalg)

Lytt i Myspace. (bedre utvalg) (Blue Blood, Total Life Forever, Spanish Sahara, This Orient)

Musikkvideo: This Orient


Av annet nytt:
Den fantastiske karen ved navn Trent Reznor har vært kaptein i Nine Inch Nails veldig lenge, og det bandet har han dessverre lagt ned - men opp av askene har et band ved navn How To Destroy Angels kommet, og de deler ut debut-EPen deres helt gratis. Thing is, den er forbanna god også. Den mannen svikter aldri. Lenkje? Her.

Neste gang blir det emorock av gamlinger. Nei, ikke styr unna - følg godt med.

2 kommentarer:

  1. *kremt* det er ikke sikkert at NIN er lagt HELT ned enda, bare inntil videre :p
    How To Destroy Angels har en god debut <3

    SvarSlett
  2. Critizism taken.
    Den har hatt tungt rotasjon på iPoden det siste døgnet. Fåkking good shitz, assoliñi.

    SvarSlett

 
Bloggen Kim von Klev er en del av Kim von Klev-bloggene