tirsdag 16. mars 2010

Lucy Swann



Tysdag. Ganske kjedelig dag. Hvorfor ikke gjøre den litt mer spennende med debutalbumet til kvinnen som har laget en årets flotteste låter sålangt? Ja!

Vel, Lucy Swann er hennes navn, og er født på de skitne og ekle britiske øyer, men foreldrene hennes gjorde et godt valg da hun var åtte, og flyttet dermed til Norge.

Musikken låter litt som pop smurt ut av seig electropop, og låter som et lystig og dansevennlig Fever Ray, med masse klapping og masse annen snodig perkusjon. Det kanskje flotteste er at hun er en fantastisk vokalist, og den britiske aksenten gjør godt. Sampling av sine egne koringer setter jeg også pris på. Det hele låter snodig, unikt og råbra ut. Kudos til Lucy.

Debuten hennes kom den første mars, men har spart den til nå fordi Spotify suger megaruke. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg misliker Spotify. Selvfølgelig har den vært godt plassert på Wimp fra første stund. Få dere Wimp øyeblikkelig. (Jeg har to 30dagerspass liggende. Call out.)

Lytt i Wimp.

Lytt i Myspace.

EDIT: If I may add: hun speller i Kristiansand på torsdag kveld denne uken. C U tharr.

I morgen: en fantastisk norsk fusjon av dansemusikk og rock!

4 kommentarer:

  1. Say hello to Lucy from me. (The guy who took her to Norway when she was eight)

    SvarSlett
  2. Jeg var der. det var ganske kult, faktisk! var du der?

    SvarSlett
  3. Skulle gjerne vært der, men av åpenbare grunner passet ikke helt avtalen om å campe hos Slima. Hørte konserten på nettradio i stedet. Låt neimen ikke dumt live heller. Karismatisk pike.

    SvarSlett
  4. Åja, det stemmer. så det VAR på den gigen du skulle. Nuvel, interessant musikk, absolutt

    SvarSlett

 
Bloggen Kim von Klev er en del av Kim von Klev-bloggene